FM Mattsson Utekran

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
FM Mattsson

FM Mattsson Utekran

FM Mattsson

FM Mattsson Utekran

Utekran (frostfri) fra FM Mattsson for kaldt og varmt vann. En blander vannet for ønsket temperatur. Utførende for veggtykkelse på maks 40 cm, men finnes også for veggtykkelse på maks 100 cm. Utekranen er drenerende, men ikke selvdrenerende som vil si at den er til sommerbruk. Slange og kupling må derfor demonteres før vinteren. Veggbrakket i høyde 7 cm og bredde 18 cm. Ventilhus i materiale forkrommet messing og veggbrikke er i materialet rustfritt stål.
Varenummer:
4303818
Farge:
Krom
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Frostfri utekran
  2. Materiale i forkrommet messing og rustfritt stål
  3. Høyde: 7 cm og bredde: 18 cm
  4. Drenerende, men ikke selvdrenerende - til sommerbruk
  5. Utførende for veggtykkelse på maks 40 cm


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Leverandør:
FM Mattsson

Dokumentasjon

FM Mattsson logo

Kvalitetsleverandør

FM Mattsson tilhører FM Mattsson Mora Group-konsernet som er markedsledende i Norden. Hovedkontoret finnes i Mora, Sverige, der også all design, produksjon og montering av FM Mattssons produkter finner sted.

0 Klikk & hent kr 0,00