Rørlegger i Rørvik | Comfort Rørvik

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Finn din rørlegger & butikk

Alle produkter

Engstad & Taraldsen AS

Her er rørlegger'n som gir deg profesjonelle råd. Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Vi kan levere hele utvalget til Comfort og kanskje vi har noe som passer ekstra godt på ditt bad? Velkommen innom.

Engstad & Taraldsen AS- ditt rørleggerfirma i Nærøy og Vikna

Engstad & Taraldsen AS er medlem av Comfort Kjeden og vil som regionens største og eldste rørleggerbedrift være en viktig aktør innen rørleggertjenester i Nærøy og Vikna.

Vi utfører alle typer oppdrag, fra de tradisjonelle serviceoppdrag til større prosjekter, og har en ny og moderne butikk på Kolvereid og Rørvik med baderomsinnredninger, dusjløsninger, badekar, kraner for kjøkken og bad, sentralstøvsugere samt et rikholdig utvalg av baderomstilbehør. I tillegg har vi et stort lager av rørdeler.

Noen av våre spesialiteter er totalbad, prosjekter, service, sprinkler, varmepumper, gulvvarme og boliger.

Fornøyde kunder – vår mulighet.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til våre butikker!

Strandgata 4, 7900 Rørvik

Åpningstider

Mandag

08:00-16:00

Tirsdag

08:00-16:00

Onsdag

08:00-16:00

Torsdag

08:00-16:00

Fredag

08:00-16:00

Lørdag

10:00-14:00

Søndag

Stengt

Faglig trygghet

Skal du koble om rørsystem, ha nye skap på badet eller installere vanbåren varme? La en av våre rørleggere se på saken så du slipper frustrasjon og får jobben gjort skikkelig med en gang.

Produktkatalog

I vår nye produktkatalog har vi samlet alt til badet på et sted! Her kan du lese om årets trender, få gode råd og se gjennom hele vårt vareutvalgt. Trykk her for å lese vår produktkatalog

Boligmappa

Nødvendig dokumentasjon på arbeid utført av våre fagfolk, lagrer vi i boligmappa