Rørlegger i Oppdal | Comfort Oppdal

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Finn din rørlegger & butikk

Alle produkter

Comfortbutikken Rørsenteret AS

Comfortbutikken Rørsenteret AS- ditt rørleggerfirma på Oppdal og i Rennebu

Comfortbutikken Rørsenteret AS er medlem av Comfort Kjeden og vil som regionens største rørleggerbedrift være en viktig aktør innen rørleggertjenesteri I fjellregionen. Vi tar også på oss oppdrag utover nærområdene som Kvikne, Tynset, Alvdal, Folldal, Dombås, Lesja og Otta + nordover fra Oppdal og inn til Trondheim.

Vi utfører alle typer oppdrag, fra de tradisjonelle serviceoppdrag til større prosjekter, og har en moderne butikk på Oppdal med baderomsinnredninger, dusjløsninger, badekar, kraner for kjøkken og bad samt sentralstøvsugere. I tillegg har vi et stort lager av rørdeler.

Noen av våre spesialiteter er totalbad, prosjekter, service, sprinkler, varmepumper, gass, gulvvarme og boliger. Vi tegner ditt bad i 3D på storskjerm i butikken. Vi har egen VVS ingeniør.

VI HAR OGSÅ 24 T RØRVAKT: RING 91 31 30 30

Fornøyde kunder – vår mulighet.

Trondheimsv. 49, 7340 Oppdal

Vakttelefon 91 31 30 30

Åpningstider

Mandag

07:00-16:00

Tirsdag

07:00-16:00

Onsdag

07:00-16:00

Torsdag

07:00-16:00

Fredag

07:00-16:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt

Faglig trygghet

Skal du koble om rørsystem, ha nye skap på badet eller installere vanbåren varme? La en av våre rørleggere se på saken så du slipper frustrasjon og får jobben gjort skikkelig med en gang.

Produktkatalog

I vår nye produktkatalog har vi samlet alt til badet på et sted! Her kan du lese om årets trender, få gode råd og se gjennom hele vårt vareutvalgt. Trykk her for å lese vår produktkatalog

Boligmappa

Nødvendig dokumentasjon på arbeid utført av våre fagfolk, lagrer vi i boligmappa