Rørlegger i Syvde | Comfort Syvde

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Finn din rørlegger & butikk

Alle produkter

A. M. Vik AS

Her er rørlegger'n som gir deg profesjonelle råd. Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Vi kan leverere hele utvalget til Comfort og kanskje vi har noe som passer ekstra godt på ditt bad? Velkommen innom.

Butikken har eit stort utval av vvs-artiklar og oppdaterte utstillingar av baderoms møblar og utstyr. Du vil også finne eit godt utval av tilbehør i matchande fargar. Her finn du alt til badet på ein og same stad! Våre dyktige handverkarar hjelper deg med røropplegg og montering, og våre kompetente seljarar kjem gjerne med fagleg rettleiing og gode råd.

Velkomen innom badebutikken i Syvde i Vanylven kommune for inspirasjon til fornying av badet!

I tillegg til eigenarta butikk, har vi også god kompetanse på miljøvennlege, energieffektive og kostnadssparande løysingar innan varme.

Du vil og finne eit stort lager av rør, deler, reservedeler til utstyr og rørleggerkompetanse i butikken. Vi hjelper deg med det meste!

Kom innom for ein fagprat!

Comfort Syvde , 6140 Syvde

Vakttelefon +47 91 84 11 55

Åpningstider

Mandag

09:30-17:00

Tirsdag

09:30-17:00

Onsdag

09:30-17:00

Torsdag

09:30-17:00

Fredag

09:30-17:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt

Faglig trygghet

Skal du koble om rørsystem, ha nye skap på badet eller installere vanbåren varme? La en av våre rørleggere se på saken så du slipper frustrasjon og får jobben gjort skikkelig med en gang.

Produktkatalog

I vår nye produktkatalog har vi samlet alt til badet på et sted! Her kan du lese om årets trender, få gode råd og se gjennom hele vårt vareutvalgt. Trykk her for å lese vår produktkatalog

Boligmappa

Nødvendig dokumentasjon på arbeid utført av våre fagfolk, lagrer vi i boligmappa