OSO Saga Xpress SX 200

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
OSO Hotwater

OSO Saga Xpress SX 200

OSO Hotwater

OSO Saga Xpress SX 200

Saga Xpress gir varmtvann 3 × raskere enn vanlige beredere, uten å bruke mer strøm. Berederen passer for familier med store varmtvannsbehov og begrenset plass til berederinstallasjon. Saga Xpress har høyere ytelse, tar mindre plass og passer perfekt for boliger eller hytter med behov for rask oppvarming. Berederen varmes enten ved hjelp av de elektriske varmeelementene eller fra solfangere med Oso Solar kit (tilleggsutstyr). Ekstra ½" anslutning kan enkelt benyttes til sirkulasjonsledning eller hettvannsuttak ved behov. Berederen har også justerbar temperatur som hindrer skoldingsfare.
Varenummer:
8000654
Volum:
194 Liter
Effekt:
3 kW
Passer til antall personer:
4,5
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Spar ca. 500 kWh/ år med markedets best isolerte beredere
  2. Varmtvann 3 × raskere enn standard produkter
  3. Større faktisk volum og høyere temperatur gir mer varmtvann
  4. 10 års garanti på den rustfrie trykktanken


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Rustfritt stål
Leverandør:
OSO Hotwater
Serie:
SAGA XPRESS
Høyde:
126 cm
Vekt:
39 kg
Volum:
194 Liter
Diameter:
58 cm
Effekt:
3 kW
Energiklassifisering:
C
Egenskaper:
Nanopur, solar-ready, ultraweld, incotec, saga design og xpress

Dokumentasjon

Kvalitetsleverandør

Siden oppstarten i 1932 innehar OSO Hotwater en rekke sertifiseringer som viser at målrettet arbeid med kvalitet, ytre miljø og arbeidsmiljø gir resultater. OSO er en av Norges første miljøbedrifter med over 50 års innsats for å forene menneske, miljø og industri. OSO har bestemt seg for å produsere i Norge – mot alle odds. De har motvirket verdens høyeste kostnadsnivå med kontinuerlig automasjon gjennom 40 år og er stolte av å være en av Norges mest robotiserte virksomheter. Satsningen gir OSO flere konkurransefortrinn og muligheten til å levere den beste kvaliteten til en konkurransedyktig pris.

0 Klikk & hent kr 0,00