OSO Basix 180L Varmtvannsbereder

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
OSO Hotwater

OSO Basix 180L Varmtvannsbereder

  • Spar 500 kr
OSO Hotwater

OSO Basix 180L Varmtvannsbereder

Basix berederen har markedsledende isolasjonsegenskaper, som gir store ENØK gevinster. Hele bereder volumet holder høy temperatur, og BASIX er derfor svært effektiv. Berederen er isolert med Nanopur skumisolasjon, som reduserer varmetapet og sørger for energieffektiv vannoppvarming med lavere strømforbruk. Passer for 3 personer.
Varenummer:
8000559
Volum:
180 Liter
Effekt:
2 kW
Passer til antall personer:
3
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Gulvmontert varmtvannsbereder med førsteklasses materialvalg
  2. Basix holder en høy temperatur på 75°C som gir en uslåelig ytelse og mer varmtvann sammenlignet med andre beredere
  3. Berederen er isolert med Nanopur skumisolasjon, som reduserer varmetapet og sørger for energieffektiv vannoppvarming med lavere strømforbruk
  4. Fast innstilt blandeventil
  5. 5 års garanti på den rustfrie trykktanken


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit og sort
Materiale:
Rustfritt stål
Leverandør:
OSO Hotwater
Høyde:
108,2 cm
Vekt:
36 kg
Volum:
180 Liter
Diameter:
58 cm
Effekt:
2 kW
Energiklassifisering:
D

Dokumentasjon

Kvalitetsleverandør

Siden oppstarten i 1932 innehar OSO Hotwater en rekke sertifiseringer som viser at målrettet arbeid med kvalitet, ytre miljø og arbeidsmiljø gir resultater. OSO er en av Norges første miljøbedrifter med over 50 års innsats for å forene menneske, miljø og industri. OSO har bestemt seg for å produsere i Norge – mot alle odds. De har motvirket verdens høyeste kostnadsnivå med kontinuerlig automasjon gjennom 40 år og er stolte av å være en av Norges mest robotiserte virksomheter. Satsningen gir OSO flere konkurransefortrinn og muligheten til å levere den beste kvaliteten til en konkurransedyktig pris.

0 Klikk & hent kr 0,00