OSO Flexi Xpress FX 120

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
OSO Hotwater

OSO Flexi Xpress FX 120

OSO Hotwater

OSO Flexi Xpress FX 120

FLEXI serien er spesielt designet for å passe inn i alle standard kjøkkenbenker. FLEXI holder en høy temperatur for maksimal ytelse i en liten bereder. Ettersom berederen ikke monteres i våtrom, har FLEXI vanntett spillbakke og en dryppslange som synliggjør eventuelle lekkasje.
Varenummer:
8000157
Volum:
116 Liter
Effekt:
2 kW
Passer til antall personer:
2,5
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Spesielt designet for plassering under benk
  2. Varmtvann 3 × raskere enn standard
  3. 10 års garanti på den rustfrie trykktanken


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Stål og plast
Leverandør:
OSO Hotwater
Serie:
FLEXI XPRESS
Høyde:
69 cm
Vekt:
20 kg
Volum:
116 Liter
Diameter:
53 cm
Effekt:
2 kW
Energiklassifisering:
C

Dokumentasjon

Kvalitetsleverandør

Siden oppstarten i 1932 innehar OSO Hotwater en rekke sertifiseringer som viser at målrettet arbeid med kvalitet, ytre miljø og arbeidsmiljø gir resultater. OSO er en av Norges første miljøbedrifter med over 50 års innsats for å forene menneske, miljø og industri. OSO har bestemt seg for å produsere i Norge – mot alle odds. De har motvirket verdens høyeste kostnadsnivå med kontinuerlig automasjon gjennom 40 år og er stolte av å være en av Norges mest robotiserte virksomheter. Satsningen gir OSO flere konkurransefortrinn og muligheten til å levere den beste kvaliteten til en konkurransedyktig pris.

0 Klikk & hent kr 0,00