NIBE F1255 Bergvarmepumpe

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
NIBE

NIBE F1255 Bergvarmepumpe

NIBE

NIBE F1255 Bergvarmepumpe

Bergvarmepumpe for oppvarming av boliger og mindre næringsbygg med integrert varmtvannsbereder og høy årsvarmefaktor med minimale driftskostnader. F1255 gir optimal besparelse, ettersom varmepumpen alltid bruker riktig effekt og tilpasser seg automatisk til boligens oppvarmingsbehov året rundt. Kapasitet på varmvannsbereder er 180 liter. Finnes i tre ulike effektstørrelser: 1,5-6 kW, 3-12 kW og 4-16 kW.
Varenummer:
8416502
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Dimensjon: H180xB60xD62 cm
  2. Høy årsvarmefaktor, som gir minimale driftskostnader
  3. Takket være varmepumpens smartteknologi får du full kontroll over energiforbruket og kan enkelt gjøre varmepumpen til en del av din digitale hverdag
  4. Du kan regne med å bruke 80% mindre energi sammenliknet med elektrisk oppvarming
  5. Inneklimaet reguleres automatisk med et effektivt styresystem, noe som gir maksimal komfort samtidig som du gjør naturen en tjeneste


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Leverandør:
NIBE
Serie:
F1255
Egenskaper:
Integrert bereder

Dokumentasjon

Kvalitetsleverandør

NIBE er en av Nordens største fabrikant av varmeløsninger for bolig, og er blant Europas ledende produsenter av varmepumper. Selskapet har også har en markedsledende posisjon i Nord-Europa innen varmvannsberedere.

0 Klikk & hent kr 0,00