Roth Original Tacker® Systemrull

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Roth

Roth Original Tacker® Systemrull

Roth

Roth Original Tacker® Systemrull

Systemrull som dekker 12 m2 med byggehøyde på 25 mm. Med trinnlysdemping for isolering under støp/avrettet gulv. Rullen finnes også i andre tykkelser, og som plate. Pris per rull.
Varenummer:
8370007
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Mål: 1000 x 12 000 x 25 mm
  2. Festeverktøy har en fjærfunksjon som etter vært press med klips trekker håndtaket tilbake til startposisjon. Det er ikke nødvendig og fysisk løfte verktøyet tilbake, da festeverktøyet glir med røret og i sporet under verktøyet. En plastvekt presser klipsene ned i den riktige posisjonen til de 3-4 siste klipsene
  3. Bruksområde: Beboelse, kontorer, arbeidsområder og møtelokaler som brukes til forsamling av personer (klasserom, restauranter, teatre, museer, konsertsaler etc.
  4. Tilpasset til alle Roth klips ø 16 og ø 20. Enkel påfylling av klips
  5. Trinnlydsdempende og prisgunstig


Tekniske detaljer

Leverandør:
Roth
Serie:
Original Tacker®

Dokumentasjon

Roth logo

Kvalitetsleverandør

Roth utvikler, produserer, selger og markedsfører komplette gulvvarme- og tappevannsystemer. Produktene er spesielt tilpasset det nordiske markedet. Med deres sterke logistikk- og systemløsninger fra deres nordeuropeiske hovedkontor, er de godt rustet på det norske markedet.

0 Klikk & hent kr 0,00