Roth Touchline® SL Utvidelsesmodul

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Roth

Roth Touchline® SL Utvidelsesmodul

Roth

Roth Touchline® SL Utvidelsesmodul

Utvidelsesmodul med mulighet for tilkobling av ytterligere 8 soner. 230V reguleringsmotorer pr. sone, 32 reguleringsmotorer totalt.
Varenummer:
8370882
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Kontrollenheten gir deg 8 soner, mens med utvidelsesmodulen kan du tilkoble til ytterligere 8 soner hvis det er behov for det
  2. 230V reguleringsmotorer pr. sone
  3. Roth Softline systemet er egnet for individuell regulering og overvåking av romtemperatur i bygninger med gulvvarme- løsninger fra Roth
  4. Med mulighet for tilkobling av 4 × 230V reguleringsmotorer pr. sone, 32 reguleringsmotorer totalt


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Leverandør:
Roth
Serie:
Touchline® SL

Dokumentasjon

Roth logo

Kvalitetsleverandør

Roth utvikler, produserer, selger og markedsfører komplette gulvvarme- og tappevannsystemer. Produktene er spesielt tilpasset det nordiske markedet. Med deres sterke logistikk- og systemløsninger fra deres nordeuropeiske hovedkontor, er de godt rustet på det norske markedet.

0 Klikk & hent kr 0,00