Arjonsmart Smartbryter

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Armaturjonsson

Arjonsmart Smartbryter

Armaturjonsson

Arjonsmart Smartbryter

Trådløs smartbryter som kan brukes til å aktivere/deaktivere forskjellige funksjoner i smarthusprogrammet gjennom kobling til produktene i Arjonsmart Smarthus-systemet. En batteridrevet bryter som kan fungere både som hovedbryter for alle enheter eller styre utvalgte enheter. Det kan defineres regler i systemet, som sier noe om hva som skal gjøres når en trykker på bryteren. Som eksempel kan være at alt lys skrus av, og temperatur på romtermostater settes til 18 grader.
Varenummer:
8356062
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Smartbryteren må kobles til trådløs nettverksport (Produktnummer: 8356046) for å fungere med de andre enhetene i Arjonsmart smarthus
  2. Kan kobles til flere produkter i Arjonsmart-systemet
  3. Den kan både fungere som en hovedbryter for alle enheter eller kun et bestemt utvalg, ved hjelp av regler som kan defineres i appen. Disse bestemmer hva som skjer når man trykker på bryteren
  4. Batteridrevet


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Plast
Leverandør:
Armaturjonsson
Serie:
Arjonsmart
Ikke inkludert:
Nettverksport

Dokumentasjon

Armaturjonsson logo

Kvalitetsleverandør

Leverandør av rørsystemer og installasjonsmateriell for rørleggerbransjen. Armaturjonsson har 50 års erfaring med norsk byggebransje, og har ligget i tet når det gjelder å tilpasse sine produkter til stadige skjerpede krav og regelverk.

0 Klikk & hent kr 0,00