Arjonsmart Universal Nettverksport

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Armaturjonsson

Arjonsmart Universal Nettverksport

Armaturjonsson

Arjonsmart Universal Nettverksport

Trådløs universal nettverksport til Arjonsmart smarthusteknologi, og selve styringsenheten i systemet. Nettverksporten gjør at ditt varmestyringssystem er tilgjengelig på nett og i app på smarttelefon og nettbrett. På denne måten får du en enklere hverdag som både er mer sikker, men som også fører til økt komfort. Nettverksporten gir også muligheter for utvidelser av anlegget med smart house komponenter som smartplugger, vindussensorer etc. Kan ha opptil 240 enheter koblet opp mot seg.
Varenummer:
8356046
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Nettverksporten er kommunikasjonsleddet mellom romtermostater og radiatorventiler i anlegg uten en koblingsboks for gulvvarme.
  2. Nettverksporten bruker en datamengde på 10-12 MB pr dag ved jevnlig bruk.
  3. Kan ha opp til 240 enheter koblet opp mot seg. Dette dekker en enebolig med god margin
  4. Appen kan lastes ned via AppStore eller Google Play
  5. NB! Maksimalt antall kontrollbokser pr. nettverksport er 9 stykker.


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Plast
Leverandør:
Armaturjonsson
Serie:
Arjonsmart

Dokumentasjon

Armaturjonsson logo

Kvalitetsleverandør

Leverandør av rørsystemer og installasjonsmateriell for rørleggerbransjen. Armaturjonsson har 50 års erfaring med norsk byggebransje, og har ligget i tet når det gjelder å tilpasse sine produkter til stadige skjerpede krav og regelverk.

0 Klikk & hent kr 0,00