Arjonsmart Trådløs Signalforsterker

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Armaturjonsson

Arjonsmart Trådløs Signalforsterker

Armaturjonsson

Arjonsmart Trådløs Signalforsterker

Trådløs signalforsterker som brukes i varmesystemer på steder det er nødvendig å forsterke signalene. Brukes ofte der det er lange avstander mellom romtermostater og kontrollenheten. Forsterkeren leveres komplett med strømadapter.
Varenummer:
8356045
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. God kvalitet fra Arjonsmart-serien
  2. Alle produktene kommuniserer, og alt kan programmeres og styres enkelt fra din smarttelefon. Du kan varsles på telefonen om hendelser du ønsker å bli varslet om.
  3. Brukes på steder hvor det er nødvendig å forsterke signalene
  4. Strømadapter inkludert


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Plast
Leverandør:
Armaturjonsson
Serie:
Arjonsmart
Inkludert:
Strømadapter

Dokumentasjon

Armaturjonsson logo

Kvalitetsleverandør

Leverandør av rørsystemer og installasjonsmateriell for rørleggerbransjen. Armaturjonsson har 50 års erfaring med norsk byggebransje, og har ligget i tet når det gjelder å tilpasse sine produkter til stadige skjerpede krav og regelverk.

0 Klikk & hent kr 0,00