Klart Vann Blackbomb UV LB5-820

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Klart Vann

Klart Vann Blackbomb UV LB5-820

Klart Vann

Klart Vann Blackbomb UV LB5-820

UV-system med høy brukervennlighet og sikkerhet for sluttbruker. UV-system benyttes for å sikre en bakteriologisk barriere og anbefales hvis man har en bakteriologisk usikker vannkilde eller ønsker ekstra sikkerhet på det kommunale vannet. UV-bestråling av vann er en veldokumentert teknologi som effektivt fjerner/inaktiverer bakterier og virus i vannet, inkludert E.Coli, Cryptosporidium og Gardia.
Varenummer:
4012701
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Blackcomb LB-serien er designet for enkel installasjon på hovedinntak til hytte og boligmarkedet.
  2. Blackcomb LB5-820 har en med kapasitet på 31 l/min. Systemet er egnet for enebolig for å sikre bakteriologisk trygt vann.
  3. Anbefales med 5 µm forfiltrering, enten med KV Partikkelfilter og/eller KV Kullfilter for å sikre den bakteriologiske barrieren.


Tekniske detaljer

Leverandør:
Klart Vann
0 Klikk & hent kr 0,00