Norenco ØkoDo

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Norenco

Norenco ØkoDo

Norenco

Norenco ØkoDo

ØkoDo, i pulverform, er et kalkprodukt designet for effektiv nedbrytning av ekskrementer i både hyttedoer og plastdoer. Den imponerer med sin evne til å bekjempe lukt- og insektsproblemer uten bruk av miljøskadelige kjemikalier eller klor. Etter hvert vender ØkoDo tilbake til sin naturlige form, kalkstein.
Varenummer:
9815647
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Strø et tynt lag i utedoen daglig og når lukt oppstår. Dosering opptil 1 dl per dag ved normalt bruk i utedo. ØkoDo påvirker organisk materiale ved at avføringens pH øker, og de bakterier som forårsaker vond lukt drepes


Tekniske detaljer

Leverandør:
Norenco
Serie:
ØkoDo

Dokumentasjon

Norenco logo

Kvalitetsleverandør

Norenco er utvikler og leverandør av renholdsprodukter. Bedriften ble startet i 1986, og produserer i dag over 100 produkter og er landsdekkende innen profesjonelt renhold. Produktene er registrert ved Statens Produktregister og Giftinformasjonssentralen.

0 Klikk & hent kr 0,00