Norenco Effektiv Kalkfjerner

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Norenco

Norenco Effektiv Kalkfjerner

Norenco

Norenco Effektiv Kalkfjerner

Meget effektiv rengjøring for dusjvegger, fliser, porselen, blandebatterier med mer som løser opp kalk, smuss og svartmugg umiddelbart med skinnende resultater. Bør ikke brukes på forskjellige typer naturstein, marmor, gull og sølv dekor.
Varenummer:
56230436
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Påfør Norenco Effektiv Kalkfjerner med en fuktig klut og smør over det som skal rengjøres. La den virke i 3-5 minutter før den spyles av
  2. For inngrodd gammel kalk, anbefales Norenco Glassfornyer etter bruk av Norenco Effektiv
  3. Anbefales ikke til andre formål enn de bruksområder produktet er beregnet for


Tekniske detaljer

Leverandør:
Norenco
Serie:
Effektiv

Dokumentasjon

Norenco logo

Kvalitetsleverandør

Norenco er utvikler og leverandør av renholdsprodukter. Bedriften ble startet i 1986, og produserer i dag over 100 produkter og er landsdekkende innen profesjonelt renhold. Produktene er registrert ved Statens Produktregister og Giftinformasjonssentralen.

0 Klikk & hent kr 0,00