Glava GPG Brannmasse, 20ltr for branntetting

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Glava

Glava GPG Brannmasse, 20ltr for branntetting

Glava

Glava GPG Brannmasse, 20ltr for branntetting

Gipsbasert hurtigherdende branntettmasse med god mekanisk styrke og lydisolasjon. Branntetting rundt kanal- rør og kabelgjennomføringer, i tillegg til tetting av fuger og åpninger mellom brannceller. Kan fås i 10 liter og 20 liter. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette.
Varenummer:
9406303
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Volumutvidelse 1%
  2. Pulver som består av gips, perlite og glassfiber som ved tilsetting av vann blir til en hvit branntettemasse i flytende eller stiv konsistens
  3. GPG benyttes i hovedsak for branntetting av store eller små hull og åpninger rundt tekniske installasjoner som kabel, rør og ventilasjonsgjennomføringer samt tomme utsparinger i vegger, dekker og tak av murte/støpte eller gipsplatekonstruksjoner med brannmotstand inntil EI 240 minutter med tykkelser som angitt i produktdokumentasjon


Tekniske detaljer

Leverandør:
Glava
0 Klikk & hent kr 0,00