EMS Teknikk Subdrive Komplett Konstanttrykkpakke

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
EMS Teknikk AS

EMS Teknikk Subdrive Komplett Konstanttrykkpakke

EMS Teknikk AS

EMS Teknikk Subdrive Komplett Konstanttrykkpakke

Franklin Electric SubDrive er et pålitelig konstanttrykksystem som benytter avansert elektronikk for å øke ytelsen. Ved å benytte en spesifikk motor og pumpedel, eliminerer SubDrive problemer med trykkvariasjoner som en opplever fra vanlige brønnsystemer. Pumpens omdreiningstall og energibehov justeres automatisk etter vannbehovet. I tillegg kan en benytte en mye mindre tank noe som gjør at systemet tar liten plass. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
S0906
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Kontrollenhet
  2. Trykkgiver m/verktøy for innstilling
  3. Signalkabel


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Leverandør:
EMS Teknikk AS

Kvalitetsleverandør

EMS Teknikk AS ble etablert i Tønsberg i 1989. Selskapet leverer pumper og pumpetilbehør, og er blant rørleggernes førstevalg på vannforsyning. Produktene deres er gjennomtestet og godkjent av europeiske normer før de kommer i sortimentet deres.

0 Klikk & hent kr 0,00