EMS Teknikk Leijon Håndpumpe

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
EMS Teknikk

EMS Teknikk Leijon Håndpumpe

EMS Teknikk

EMS Teknikk Leijon Håndpumpe

Leijon komplett anlegg til 21m er en manuell pumpe for bruk der man ikke har strøm, men vet at det er vann i grunne Har man en liten hytte kan man benytte en Leijon håndpumpe, som kan pumpe vann fra 21m til 33 meters dybde. Pumpen er laget helt i aluminium og dermed tilnærmet korrosjonsfri. Til pumpen leveres rørpakker á 3-meters lengder der rørene er av drikkevannsgodkjent plast, og trekkstengene av rustfritt stål. Lengden og den lave vekten gjør at to personer fint klarer å montere rør og pumpe. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
P9111
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Pumpe sylinderen sitter frostsikkert, og det gjør at pumpen fint tåler nordiske vintre.
  2. Lengden og den lave vekten gjør at to personer fint klarer å montere rør og pumpe


Tekniske detaljer

Farge:
Grønn
Materiale:
Stål og messing
Leverandør:
EMS Teknikk
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Vekt:
15 kg
Diameter:
7 cm
EMS Teknikk logo

Kvalitetsleverandør

EMS Teknikk AS ble etablert i Tønsberg i 1989. Selskapet leverer pumper og pumpetilbehør, og er blant rørleggernes førstevalg på vannforsyning. Produktene deres er gjennomtestet og godkjent av europeiske normer før de kommer i sortimentet deres.

0 Klikk & hent kr 0,00