EMS Teknikk ES MAXI Sirkulasjonspumpe

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
EMS Teknikk

EMS Teknikk ES MAXI Sirkulasjonspumpe

EMS Teknikk

EMS Teknikk ES MAXI Sirkulasjonspumpe

Sirkulasjonspumpe ES MAXI er en energieffektiv pumpe med innebygget variabel hastighetsregulering beregnet for både varme- og kuldemedier. Til sammenligning med tradisjonelle sirkulasjonspumper, i samme størrelsesklasse forbruker den opp til 80% mindre energi. ES MAXI oppnår klasse A i følge Europa direktiv Nr. 641/2009 med en energi effektivitetsindeks ≤ 0.23 part 2. Synkronmotoren er av permanentmagnet typen med innebygget inverter. Pumpen er produsert for rene ikke etsende, ikke brannfarlige væsker uten partikler. Pumpen har fire driftsinstillinger for optimal drift. Blinkende led i ulike farger indikerer forekomster av luft i pumpen Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
P2314
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Energibesparende og energieffektiv
  2. Innebygget variabel hastighetsregulering


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Leverandør:
EMS Teknikk
Overflate:
Blank
EMS Teknikk logo

Kvalitetsleverandør

EMS Teknikk AS ble etablert i Tønsberg i 1989. Selskapet leverer pumper og pumpetilbehør, og er blant rørleggernes førstevalg på vannforsyning. Produktene deres er gjennomtestet og godkjent av europeiske normer før de kommer i sortimentet deres.

0 Klikk & hent kr 0,00