EMS Teknikk Entreprenørpumpe

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
EMS Teknikk

EMS Teknikk Entreprenørpumpe

EMS Teknikk

EMS Teknikk Entreprenørpumpe

Entreprenørpumpe m/omrører KNS. Effektivitet og pålitelighet kjennetegner denne 1-fas entreprenørpumpen fra EMS. Pumpen er av typen med omrører (agitator) samt sideutløp og har med sin strake gjennomstrømming god evne til å pumpe så vel slam som sandholdig vann. Pumpene er konstruert for å tåle kontinuerlig tørrkjøring. Utløpet kan monteres både horisontalt og vertikalt. Pumpen kan, når den forblir nedsenket, også monteres horisontalt. Oljeløfteren i oljekammeret sikrer smurning og avkjøling av akseltettingen selv ved lavt oljenivå. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg.
Varenummer:
P1730
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Maks vanntemperatur: 40ºC
  2. Maks arbeidsdybde: 20 meter
  3. Motorvern: Innebygget termosikring
  4. Kabellengde: 10 meter
  5. Kapsling: IP 68


Tekniske detaljer

Farge:
Blå
Materiale:
Stål
Leverandør:
EMS Teknikk
Overflate:
Blank
Høyde:
34,8 cm
Vekt:
11,3 kg
Diameter:
24 cm
Effekt:
400 Watt
EMS Teknikk logo

Kvalitetsleverandør

EMS Teknikk AS ble etablert i Tønsberg i 1989. Selskapet leverer pumper og pumpetilbehør, og er blant rørleggernes førstevalg på vannforsyning. Produktene deres er gjennomtestet og godkjent av europeiske normer før de kommer i sortimentet deres.

0 Klikk & hent kr 0,00