EMS Teknikk Lensepumpe

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
EMS Teknikk AS

EMS Teknikk Lensepumpe

EMS Teknikk AS

EMS Teknikk Lensepumpe

Lensepumpe i rustfritt stål som tåler vanskelige driftsforhold og som kan håndtere mellomrom så små som 200x200 mm. Pumpen er beregnet på rent og lett forurenset vann. Faste partikler opp til 10 mm kan passere pumpen. Pumpen leveres med 10 meter elektriskkabel, nivåvippe for start/stopp og en gummikrage som gjør at pumpen kan senke nivå til ca. 3mm.
Varenummer:
P1412
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Med en spesiell sugedyse kan du manuelt tømme ned til 3 mm
  2. Pumpen er ikke beregnet på vann som inneholder etsende eller slipende partikler
  3. Dimensjon: H27,3 x Ø16,7 cm
  4. Pumpen tåler vanskelige driftsforhold godt, egner seg for tømming av kjellere og lignende og er beregnet for rent til lett forurenset vann


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Leverandør:
EMS Teknikk AS
Serie:
Gli50
Inkludert:
10 meter elektriskkabel, nivåvippe for start/stopp og gummikrage

Kvalitetsleverandør

EMS Teknikk AS ble etablert i Tønsberg i 1989. Selskapet leverer pumper og pumpetilbehør, og er blant rørleggernes førstevalg på vannforsyning. Produktene deres er gjennomtestet og godkjent av europeiske normer før de kommer i sortimentet deres.

0 Klikk & hent kr 0,00