EMS Teknikk GLI 50 Lensepumpe

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
EMS Teknikk

EMS Teknikk GLI 50 Lensepumpe

EMS Teknikk

EMS Teknikk GLI 50 Lensepumpe

Lensepumpe med 10 meter elkabel og helt vedlikeholdsfri. Senkbare lensepumper avgir store vannmengder ved lavt trykk. For tømming av kjellere og lignende rom bør pumpen med vanlig nivåvippe alltid plaseres i en pumpegrop som er minst 500 mm i diameter. En annen versjon av den minste størrelsen GLI 50, kan med innebygget flotør klare seg i grop så liten som 200x200mm med arbeidsområde mellom 100 og 170 mm. Med en gummikrage som er tilbehør, klarer man når kjørt manuellt å tømme ned til 3 mm. Pumpen er beregnet for rent og lett forurenset vann. Faste partikler på opp til 10 mm kan passere pumpen. Den er ikke beregnet for vann som inneholder etsende eller slipende partikler. Konstruksjonen er i rustfritt stål og gjør at disse lensepumpene tåler vanskelige driftsforhold i lengre tid. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
P1411
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Vedlikeholdsfri
  2. Pumpen er beregnet for rent og lett forurenset vann
  3. Lensepumpe med 10 meter elkabel


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Stål
Leverandør:
EMS Teknikk
Overflate:
Blank
Bredde:
16,7 cm
Høyde:
27,3 cm
Vekt:
5,7 kg
Inkludert:
10 meter elkabel
EMS Teknikk logo

Kvalitetsleverandør

EMS Teknikk AS ble etablert i Tønsberg i 1989. Selskapet leverer pumper og pumpetilbehør, og er blant rørleggernes førstevalg på vannforsyning. Produktene deres er gjennomtestet og godkjent av europeiske normer før de kommer i sortimentet deres.

0 Klikk & hent kr 0,00