EMS Teknikk MPI Jetpumpe

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
EMS Teknikk

EMS Teknikk MPI Jetpumpe

EMS Teknikk

EMS Teknikk MPI Jetpumpe

Jet pumpen brukes i hovedsak som hydroforpumpe i boliger og fritidshus. Den rustfrie utførelsen er godt egnet på steder der pumpen står ubrukt i lengre perioder. Pumpen er selvsugende (suger også luft), noe som gjør igangsetting etter monteringen lettere og gjør samtidig pumpen egnet i anlegg med lange sugeledninger. En vedlikeholdsfri pumpe som under normale forhold har lang levetid. 1-fas modellen leveres med kabel og støpsel, helt klar for å kobles til en vanlig jordet stikkontakt. Rustfri Hmaks mvp -50 Qmaks l/min -60 Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
P1114
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Selvsugende
  2. Rustfri
  3. Lang levetid


Tekniske detaljer

Farge:
Grønn
Materiale:
Stål
Leverandør:
EMS Teknikk
Overflate:
Blank
Vekt:
19,3 kg
EMS Teknikk logo

Kvalitetsleverandør

EMS Teknikk AS ble etablert i Tønsberg i 1989. Selskapet leverer pumper og pumpetilbehør, og er blant rørleggernes førstevalg på vannforsyning. Produktene deres er gjennomtestet og godkjent av europeiske normer før de kommer i sortimentet deres.

0 Klikk & hent kr 0,00