Waterguard Smart Stop, 1/2"

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Waterguard

Waterguard Smart Stop, 1/2"

Waterguard

Waterguard Smart Stop, 1/2"

Ny utgave av den populære løsningen for boliger, utviklet i et samarbeid med Rørentreprenørene Norge. Det nyutviklede adapteret er nå utformet slik at det gir bedre plass i dobbeltstikk. Det nye betjeningspanelet har fått et mer moderne og brukervennlig design. Med et enkelt tastetrykk kan du stenge av vannet når du forlater boligen. Systemet­ kan oppgraderes med det antall trådløse ­sensorer du har behov for, og er tilrettelagt for opp­kobling til alarm­anlegg. En enkel og brukervennlig løsning for deg som trenger å overvåke mange rom.
Varenummer:
5648191
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Automatisk, trådløs overvåking av hele bygningen


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Leverandør:
Waterguard
Bredde:
8,6 cm
Høyde:
8,6 cm
Dybde:
1 cm
Inkludert:
Sentralenhet, ventilstyring, strømforsyninger, trådløs sensor, magnetventil, sensortape, jack-overgang

Dokumentasjon

  • Smart Stop_produktdatablad.pdf (PDF 804 KB) Last ned
Waterguard logo

Kvalitetsleverandør

Waterguard ble grunnlagt av tidligere Norsk Hydro-ingeniør John Asheim tidlig på 1990-tallet. I 2004 ble virksomheten overtatt av Lars Nilsen og selskapet Lani Invest.

0 Klikk & hent kr 0,00