Linn Bad Vaskeromsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Linn Bad

Linn Bad Vaskeromsmøbel

Linn Bad

Linn Bad Vaskeromsmøbel

Vaskeromsmøbel i lys eik (280 x 170 cm) med en skiferfarget benkeplate i laminert spon. Merk den praktiske skuffen under vaskemaskinen som gir rikelig med plass til oppbevaring. Pris uten kran og vaskemaskin.
Varenummer:
PK20218
Farge:
Lys Eik
Dybde:
60 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Vaskerom fra Linn Bad kan du få i fire fronter: hvit matt, grå matt, sort matt og lys eik
  2. Finnes i flere ulike innredninger som hjørneskap, uttrekkbart strykebrett, skittentøyskurver og mer – løsninger som gjør klesvasken til en lek
  3. Med demping på dør som standard
  4. Det kan være lurt å plassere vaskemaskin og tørketrommel oppå hverandre for å utnytte plassen godt
  5. Linn Bad ønsker å gjøre det enkelt for kunden å velge kvalitet. Kortreist, norskprodusert kvalitet - Linn Bad er en familiebedrift som i 45 år har produsert og designet kvalitetsmøbler i Vik i Sogn


Tekniske detaljer

Farge:
Lys Eik
Leverandør:
Linn Bad
Bredde:
450 cm
Høyde:
87 cm
Dybde:
60 cm
Ikke inkludert:
Kran og vaskemaskin

Dokumentasjon

Linn Bad logo

Kvalitetsleverandør

Linn Bad er en familiebedrift som i 45 år har produsert og designet kvalitetsmøbler fra Vik i Sogn. Kortreist, norskprodusert kvalitet med stilrent, skandinavisk uttrykk på møblene. Møblene har fokus på lekkert design og smart funksjonalitet.

0 Klikk & hent kr 0,00