Intra VK 50 Vaskekar

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Intra

Intra VK 50 Vaskekar

Intra

Intra VK 50 Vaskekar

Leveres med et solid feste for enkel veggmontering. Intra-vaskekaret er standard i svært mange hjem, barnehager og offentlige bygg. Vaskekaret egner seg godt til å skylle av skittent tøy, støvler og til vasking av større ting. Vaskekaret er ekstremt holdbart og lett å holde rent. Runde kanter og ingen porer, hindrer bakterievekst og sørger for et hygienisk vaskekar. Vaskekarets overflate har blitt polert flere ganger ved produksjon. Det gir en skinnende blank og svært holdbar overflate som tåler årevis med tøff bruk.Intra VK 50 er produsert i høykvalitets 18/10 stål. Vaskekaret oppfyller europeiske vektnormer, tåler 150 kilo belastning og rommer et volum på 34 liter. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
6321824
Farge:
Krom
Material(er):
Stål
Overflate:
Blank
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Produktene er i rustfritt stål, et miljøvennlig og robust materiale.
  2. Enkel å montere
  3. Praktisk og hygienisk utslagsvask med enkelt festesystem som sikrer stabilt og godt feste til veggen


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Stål
Leverandør:
Intra
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Bredde:
55,5 cm
Høyde:
23 cm
Vekt:
4 kg
Dybde:
45,5 cm
Egenskaper:
Vegghengt
Inkludert:
Tappeplugg, veggbrakett og 1 1/4" ventil med plugg og kjede
Ikke inkludert:
Overløp
Intra logo

Kvalitetsleverandør

Intra utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet med spesialkompetanse på stål. Selskapet har flere ganger blitt tildelt Merket for God Design. Selskapet har også mottatt flere internasjonale designpriser, et kvalitetsstempel for selskapet.

0 Klikk & hent kr 0,00