Intra Eligo Kjøkkenvask

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Intra

Intra Eligo Kjøkkenvask

Intra

Intra Eligo Kjøkkenvask

Kjøkkenvask leveres med kurvventil og vannlås. Fleksibel delevegg som skaper to vasker basert på behov er også inkludert.Innovativ kjøkkenvask med en ekstra stor kum og rillefelt. Det prisvinnende designet er i seg selv et tillegg til kjøkkenets innredning med sin blanding av myke og harde linjer og skiftende former. Universalflens for nedfelling, under- og planliming. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
6320095
Farge:
Krom
Material(er):
Granitt og stål
Lengde:
114 cm
Overflate:
Blank
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Moderne og tidløs
  2. Passer til tradisjonelt og moderne kjøkken


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Granitt og stål
Leverandør:
Intra
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Lengde:
114 cm
Bredde:
51 cm
Vekt:
8 kg
Dybde:
18 cm
Egenskaper:
Nedfelt
Inkludert:
Kurvventil og vannlås
Intra logo

Kvalitetsleverandør

Intra utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet med spesialkompetanse på stål. Selskapet har flere ganger blitt tildelt Merket for God Design. Selskapet har også mottatt flere internasjonale designpriser, et kvalitetsstempel for selskapet.

0 Klikk & hent kr 0,00