Intra Trend Premiumline Minikjøkken

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Intra

Intra Trend Premiumline Minikjøkken

Intra

Intra Trend Premiumline Minikjøkken

Minikjøkkenet Premiumline er en serie minikjøkken som kan brukes likeså godt som et kontorkjøkken som et hjemmekjøkken der du kan nyte matlagingen når som helst. Vårt minikjøkken er laget av pulverlakkerte metallplater og med doble vegger. Dørene er fylt med skumisolering for å gjøre dem solide og sterke. Klassiske designhåndtak og høykvalitets uttrekksskinner i metall. For høyere krav tilbyr vi også minikjøkkenet i rustfritt stål. Dette gir et flott utseende og en tidløs stil. Trend Premiumline finnes i breddene 90, 100, 120 og 150 cm. Leveres med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, 2 skuffer på glideskinner av metall og ett 200 mm uttrekkbart skap i midten, kum samt ventil & vannlås Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
6503541
Bredde:
120 cm
Høyde:
89 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Heldekkende minikjøkkentopp i rustfritt stål
  2. Leveres montert og klar til installasjon


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Leverandør:
Intra
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Bredde:
120 cm
Høyde:
89 cm
Dybde:
60 cm
Inkludert:
Kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, 2 skuffer på glideskinner av metall og ett 200 mm uttrekkbart skap i midten, kum samt ventil & vannlås
Intra logo

Kvalitetsleverandør

Intra utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet med spesialkompetanse på stål. Selskapet har flere ganger blitt tildelt Merket for God Design. Selskapet har også mottatt flere internasjonale designpriser, et kvalitetsstempel for selskapet.

0 Klikk & hent kr 0,00
ComfortAdvancedCookieBanner