Intra Minikjøkken

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Intra

Intra Minikjøkken

Intra

Intra Minikjøkken

Minikjøkken er grunnmodellen i Intras minikjøkkensortiment. Et rimelig alternativ som har alt det du trenger. CKC 1001T leveres komplett med kjøleskap 120l og fryser 17l med energiklasse A, underskap i hvitlakkert stål, to kokeplater med 60 min tidsbryter og kjøkkenvask komplett med ventil og vannlås. Kokeplatene på 1000W og 1200W krever bare 10A sikring, noe som gjør produktet lite energikrevende. Leveres med kjøkkenvask til høyre. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
6503506
Bredde:
100 cm
Høyde:
90 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Hvit lakkert stål
  2. Begge kokeplatene har 7-trinns strømbrytere
  3. Signallampe som angir om kokeplatene er tilkoplet. 60 minutters tidsbryter for kokeplatene inngår som standard


Tekniske detaljer

Materiale:
Plast og stål
Leverandør:
Intra
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Bredde:
100 cm
Høyde:
90 cm
Dybde:
60 cm
Inkludert:
Kjøleskap,vask og to kokeplater
Intra logo

Kvalitetsleverandør

Intra utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet med spesialkompetanse på stål. Selskapet har flere ganger blitt tildelt Merket for God Design. Selskapet har også mottatt flere internasjonale designpriser, et kvalitetsstempel for selskapet.

0 Klikk & hent kr 0,00