Intra Culina Minikjøkken

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Intra

Intra Culina Minikjøkken

Intra

Intra Culina Minikjøkken

Nytt minikjøkken fra Intra med moderne komfyrtopp i rent skandinavisk design, og med store kummer i et stramt formspråk. Praktisk våtsone med plass for skjærefjøl som kan skyves fra våtsonen og inn over kummen. Skjærefjølen kan også anvendes som dekkbrikke og forandrer størrelsen på arbeidsflaten. Leveres med keramisk koketopp med touch funksjoner. Det finnes flere tilbehør designet til kummene. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
6320111
Bredde:
120 cm
Høyde:
90 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Leveres med keramisk koketopp med touch funksjoner
  2. Skandinavisk design
  3. Stor kum


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Leverandør:
Intra
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Bredde:
120 cm
Høyde:
90 cm
Dybde:
61 cm
Inkludert:
Koketopp, kum, underskap, kjøleskap og fryser, vannlås og ventil
Intra logo

Kvalitetsleverandør

Intra utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet med spesialkompetanse på stål. Selskapet har flere ganger blitt tildelt Merket for God Design. Selskapet har også mottatt flere internasjonale designpriser, et kvalitetsstempel for selskapet.

0 Klikk & hent kr 0,00
ComfortAdvancedCookieBanner