Intra Culina Minikjøkken

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Intra

Intra Culina Minikjøkken

Intra

Intra Culina Minikjøkken

Minikjøkken med moderne komfyrtopp i rent skandinavisk design, og med store kummer i et stramt formspråk. CKCUL1000R leveres komplett med kjøleskap 121L og fryser 17L med energiklasse A+, underskap i hvitlakkert stål, keramisk koketopp og kjøkkenvask komplett med ventil og vannlås. Elektrisk tilkobling 16A. Leveres med kjøkkenvask til høyre. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
6320108
Bredde:
100 cm
Høyde:
90 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Stor kum
  2. Skandinavisk design


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Stål
Leverandør:
Intra
Serie:
Culina
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Bredde:
100 cm
Høyde:
90 cm
Dybde:
61 cm
Type:
Høyrevendt
Inkludert:
Kjøleskap, fryser, koketopp, vask, ventil og vannlås
Intra logo

Kvalitetsleverandør

Intra utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet med spesialkompetanse på stål. Selskapet har flere ganger blitt tildelt Merket for God Design. Selskapet har også mottatt flere internasjonale designpriser, et kvalitetsstempel for selskapet.

0 Klikk & hent kr 0,00
ComfortAdvancedCookieBanner