Tapwell RIN887 Kjøkkenkran

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Tapwell

Tapwell RIN887 Kjøkkenkran

Tapwell

Tapwell RIN887 Kjøkkenkran

Kjøkkenkran med ett-greps betjening, avstengning for oppvaskmaskin og med praktisk to-strålig uttrekkbar hånddusj. Stilren og moderne design med høy tut. Tilgjengelig i overflatene sort matt og krom.
Varenummer:
9424256
Farge:
Sort Matt
Høyde:
28,7 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Hulldiameter: Ø40 mm
  2. Uttrekkbar tut og to-strålig hånddusj som forenkler daglig rengjøring og spyling av kasseroller. En rask håndvask av kaffekruset har aldri vært enklere
  3. Vanntilførselen til oppvaskmaskinen bør stenges av når den ikke er i bruk – i alle fall når du er ute av huset. En kjøkkenkran med avstengning for oppvaskmaskin gjør at du slipper å gå inn under kjøkkenbenken for å stenge den
  4. Den sorte overflaten reflekterer lite lys og etterlater et moderne preg med et inntrykk av eleganse
  5. Skal ikke poleres. Rengjøres med myk klut og lunkent vann


Tekniske detaljer

Farge:
Sort Matt
Leverandør:
Tapwell
Serie:
RIN 887
Lengde:
24 cm
Høyde:
28,7 cm

Dokumentasjon

Tapwell logo

Kvalitetsleverandør

Tapwell er et svensk selskap med skandinavisk estetikk med moderne teknologier og aktuelle interiørtrender. Tapwell har en enkel forretningsidé: Høy kvalitet og innovativ design til sympatiske priser.

0 Klikk & hent kr 0,00