Tapwell ARM985 Kjøkkenkran

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Tapwell

Tapwell ARM985 Kjøkkenkran

Tapwell

Tapwell ARM985 Kjøkkenkran

Kjøkkenkran med ettgreps-betjening og med uttrekkbar tut for enklere oppvask og rengjøring. En brukervennlig kran med et tidløst og stilrent design. Uten avstengning for oppvaskmaskin. Høyde 402 mm. Velg mellom mange ulike overflater.
Varenummer:
9423639
Farge:
Brushed Nickel
Høyde:
40,2 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Hulldiameter: Ø35 x Høyde: 402 mm
  2. Elegant og tidløst uttrykk
  3. Overflaten tørkes av med en myk klut og lunkentvann, eventuelt også mild såpe. Unngå basiske, sure kalkløsende eller slipende rengjøringsmidler
  4. Overflaten Honey Gold får sin glans av 2—3% ekte gull
  5. Overflater i råmessing, messing og kobber vil over tid endre overflatekarakter. Dette er ubehandlede overflater og vil reagere med omgivelsene rundt. Såkalt oksidering som vil gi overflaten et mer antikk/patinert utseende


Tekniske detaljer

Farge:
Brushed Nickel
Leverandør:
Tapwell
Serie:
ARM985
Lengde:
22,1 cm
Høyde:
40,2 cm
Egenskaper:
Uttrekkbartut, dreibar tut og uten avstengning

Dokumentasjon

Tapwell logo

Kvalitetsleverandør

Tapwell er et svensk selskap med skandinavisk estetikk med moderne teknologier og aktuelle interiørtrender. Tapwell har en enkel forretningsidé: Høy kvalitet og innovativ design til sympatiske priser.

0 Klikk & hent kr 0,00