FM Mattsson Siljan Flexi Kjøkkenkran

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
FM Mattsson

FM Mattsson Siljan Flexi Kjøkkenkran

FM Mattsson

FM Mattsson Siljan Flexi Kjøkkenkran

Kjøkkenkran med ettgreps betjening, høy fleksibel slange og med avstengning for oppvaskmaskin. Høyde 495 mm. Med temperatursperre og energi- og vannbesparende strålesamler.
Varenummer:
4300999
Farge:
Krom
Høyde:
49,5 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Siljan serien har sitt fokus på design og det er brukt tilbakevendende former, i kombinasjon med smart-teknologi for energi- og vannbesparing
  2. Vanntilførselen til oppvaskmaskinen bør stenges av når den ikke er i bruk – i alle fall når du er ute av huset. En kjøkkenkran med avstenging for oppvaskmaskin gjør at du slipper å gå inn under kjøkkenbenken for å stenge den
  3. Med kjente funksjoner som kaldstart, mykstengning, temperatursperre og to-strålig munnstykke
  4. Med valgbart strålebilde
  5. For hull i benk Ø34-37 mm


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Leverandør:
FM Mattsson
Serie:
Siljan Flexi
Lengde:
23,5 cm
Høyde:
49,5 cm

Dokumentasjon

FM Mattsson logo

Kvalitetsleverandør

FM Mattsson tilhører FM Mattsson Mora Group-konsernet som er markedsledende i Norden. Hovedkontoret finnes i Mora, Sverige, der også all design, produksjon og montering av FM Mattssons produkter finner sted.

0 Klikk & hent kr 0,00