Hansgrohe AXOR Starck Kjøkkenkran

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Hansgrohe

Hansgrohe AXOR Starck Kjøkkenkran

Hansgrohe

Hansgrohe AXOR Starck Kjøkkenkran

Kjøkkenkran i Philippe Starck-design med pin-grep og svingbar tut. Uttrekkbar dusj med to stråletyper: normal- og dusjstråle. Keramisk innmat og fleksible tilslutningsslanger. Hansgrohe AXOR Starck kollesjonen konsentrerer seg om ro, det enkle og om vann. Det minimalistiske design følger stilrene former og funksjoner, hvor ingenting distraherer øyet og avviker fra det som er funksjonelt.
Varenummer:
4242226
Farge:
Krom
Overflate:
Blank
Høyde:
45 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. C-tut
  2. Flexslanger med 3/8" kuplinger
  3. 1-greps betjening
  4. 5 års garanti


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Messing
Leverandør:
Hansgrohe
Serie:
Axor Starck
Overflate:
Blank
Form:
Buet
Lengde:
26 cm
Høyde:
45 cm
Vekt:
4,54 kg
Egenskaper:
Høy modell, uttrekkbartut og dreibar tut

Dokumentasjon

Hansgrohe logo

Kvalitetsleverandør

Hansgrohe er et tradisjonsforetak som er kjent for å kombinere vakker design og førsteklasses kvalitet. Med tysk ingeniørkunst har Hansgrohe nærmere 120 års erfaring med å utvikle innovative produkter med smarte funksjoner. Produktene holder høy kvalitet og har lang levetid - det skal fungere så pålitelig og økonomisk som mulig i ditt hjem.

0 Klikk & hent kr 0,00