Oras Vega Kjøkkenkran

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Oras

Oras Vega Kjøkkenkran

  • Nyhet
  • Ferdig Montert
Oras

Oras Vega Kjøkkenkran

Kjøkkenkran i sort matt med ettgrepshendel og høy svingbar buet tut. Svingradius på tuten er standardinnstilt på 120°, men kan begrenses til 40–80°. Hendelen er utstyrt med praktisk øko-knapp som kan begrense vannmengden, som gjør kjøkkenkranen vannbesparende – opp til 30%. Funksjonen oppheves enkelt ved trykke på knappen. Knappen gjør også at en kan få varmere vann enn hva begrenseren er innstilt til. Oras 3S-Installation for enkel, sikker og rask montering.
Varenummer:
4200457
Farge:
Sort
Høyde:
33,8 cm
Alt om montering
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Vega har vært en klassiker i sortimentet til Oras siden 1998, og kom i 2020 med fornyet design og tekniske funksjoner. Den nye Oras Vega serien tilbyr moderne kraner med smarte løsninger og forbedrede funksjoner, utviklet for å passe inn i det moderne hjem
  2. Sikker i bruk og vannsbesparende
  3. Den matte overflaten har en Nano-keramisk coating som gjør den slitesterk og motstandsyktig. Krever minimalt med vedlikehold
  4. Justerbar sokkel som gjør at tuten monteres bak, til høyre eller venstre på krankroppen ved installasjon


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Leverandør:
Oras
Serie:
Vega
Lengde:
26,1 cm
Høyde:
33,8 cm
Egenskaper:
Høy modell og dreibar tut

Dokumentasjon

Oras logo

Kvalitetsleverandør

Oras er en finsk produsent av armatur til alle formål. Siden 1946 har bedriften levert armatur til både servanter, badekar, dusj og kjøkken. Som markedsleder i Norden er selskapets visjon å gjøre bruk av vann lett og bærekraftig.

0 Klikk & hent kr 0,00