Durance Linen Mist - Lavendel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Durance

Durance Linen Mist - Lavendel

Durance

Durance Linen Mist - Lavendel

Til bruk på sengetøy, håndklær, møbler, klær og tepper. Sprayes på sengetøy, myke møbler, mellom vask, osv., eller på tekstiler for å gi en behagelig og/eller terapeutisk duft. Inneholder eteriske oljer med ulike aromaterapi fordeler. Eterisk olje fra lavendel er blant annet kjent for å ha en beroligende effekt. Frisker opp myke møbler, tepper og tekstiler og gir samtidig en behagelig duft i rommet. Spesielt nyttig for møbler og puter som ikke kan fjernes for rengjøring, eller de som ikke blir rengjort så ofte. Linen misten kan sprayes rett på klærne, klær som ikke er skitne, men trenger å friskes opp litt. Dette er også perfekt for klær som må renses eller vaskes for hånd, slik at det kan gå litt lenger tid mellom klesvaskene. Godt for miljøet og godt for deg! Tips! Spray lett i rommet for en fresh behagelig duft. Herlig!
Varenummer:
D42605
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Duft av lavendel


Tekniske detaljer

Farge:
Klar
Leverandør:
Durance
Form:
Rett
Volum:
250 ml
0 Klikk & hent kr 0,00