Durance Linen Mist Lavendel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Durance

Durance Linen Mist Lavendel

Durance

Durance Linen Mist Lavendel

Til bruk på sengetøy, håndklær, møbler, klær og tepper. Sprayes på sengetøy, myke møbler, mellom vask, osv., eller på tekstiler for å gi en behagelig og/eller terapeutisk duft. Inneholder eteriske oljer med ulike aromaterapi fordeler. Eterisk olje fra lavendel er blant annet kjent for å ha en beroligende effekt. Frisker opp myke møbler, tepper og tekstiler og gir samtidig en behagelig duft i rommet. Spesielt nyttig for møbler og puter som ikke kan fjernes for rengjøring, eller de som ikke blir rengjort så ofte. Linen misten kan sprayes rett på klærne, klær som ikke er skitne, men trenger å friskes opp litt. Dette er også perfekt for klær som må renses eller vaskes for hånd, slik at det kan gå litt lenger tid mellom klesvaskene. Godt for miljøet og godt for deg! Tips! Spray lett i rommet for en fresh behagelig duft. Herlig!
Varenummer:
D42605
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Duft av lavendel


Tekniske detaljer

Farge:
Klar
Leverandør:
Durance
Form:
Rett
Durance logo

Kvalitetsleverandør

Durance er et fransk merke fra Provence området, omringet av trøffelmarker og blomstrende lavendelenger. Produktene deres er av høy kvalitet med sin inspirasjon fra det velduftende og fargerike provençalske landskapet, hvor økologiske planter og råvarer velges. Durance produserer i dag produkter til hele verden.

0 Klikk & hent kr 0,00