Zone Denmark Soft Toalettbørste

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Zone

Zone Denmark Soft Toalettbørste

Zone

Zone Denmark Soft Toalettbørste

Lekker toalettbørste i porselen fra Zone Denmark. Toalettbørstens bløte kurver og overflate gjenspeiler navnet på serien, Soft.
Varenummer:
330526
Overflate:
Matt
Velg farge
Grå Hvit
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Lekker og stilren


Tekniske detaljer

Farge:
Grå
Materiale:
Stål og porselen
Leverandør:
Zone
Serie:
Soft
Overflate:
Matt
Høyde:
41 cm
Diameter:
13 cm
Zone logo

Kvalitetsleverandør

Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Vi har vundet adskillige internationale designpriser – og det er fantastisk. Men vores motivation er designelskere verden over, der deler vores passion for det enkle og positive.

0 Klikk & hent kr 0,00