Zone Denmark Nova One Toalettbørste

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Zone

Zone Denmark Nova One Toalettbørste

Zone

Zone Denmark Nova One Toalettbørste

Ensfarget toalettbørste i stentøy med soft touch overflate fra den prisvinnende Nova One serien. Børsten er utskiftbar. Med sitt myke formspråk, ensfargede look og rene linjer sprer serien både ro og harmoni på badet – hjemmets viktigste velværerom. Velg mellom flere ulike lekre fargealternativer, og kombiner med andre produkter fra Nova serien for et helhetlig og stilig uttrykk på badet.
Varenummer:
15252
Overflate:
Matt
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Nova One er en serie som sprer ro og harmoni på badet med sin luksus og spa-følelse
  2. En serie med behagelige farger og myke formspråk som er behagelig både for øyne og fingre
  3. Serien vant German Design Award 2017 for «spesielt vellykkede løsninger», en pris som deles ut til engasjerte bedrifter og designere
  4. Høyde 37 cm x Diameter 10,3 cm
  5. Utskiftbar børste


Tekniske detaljer

Farge:
Grønn
Materiale:
Stål og porselen
Leverandør:
Zone
Serie:
Nova One
Overflate:
Matt
Høyde:
37 cm
Diameter:
10,3 cm
Zone logo

Kvalitetsleverandør

Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Vi har vundet adskillige internationale designpriser – og det er fantastisk. Men vores motivation er designelskere verden over, der deler vores passion for det enkle og positive.

0 Klikk & hent kr 0,00