Zone Classic Badehåndkle

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Zone

Zone Classic Badehåndkle

Zone

Zone Classic Badehåndkle

Myke og behagelige badehåndkle fremstilt av 100 % øko-tex sertifisert bomull. 70x140 cm. Finnes i forskjellige farger og størrelser, og kan kombineres med matchende servant- og toalettilbehør.
Varenummer:
330308
Lengde:
140 cm
Bredde:
70 cm
Material(er):
Bomull
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Zone Classic-håndklær bevarer sin form, farge og høye sugeevne vask etter vask
  2. Myke og gode
  3. Kan vaskes på 60 grader
  4. Meget god sugeevne


Tekniske detaljer

Farge:
Grå
Materiale:
Bomull
Leverandør:
Zone
Serie:
Classic
Form:
Rektangulær
Lengde:
140 cm
Bredde:
70 cm
Zone logo

Kvalitetsleverandør

Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Vi har vundet adskillige internationale designpriser – og det er fantastisk. Men vores motivation er designelskere verden over, der deler vores passion for det enkle og positive.

0 Klikk & hent kr 0,00