Sealskin Aztec Badematte

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Sealskin

Sealskin Aztec Badematte

Sealskin

Sealskin Aztec Badematte

Lekker baderomsmatte i bomull som er både moteriktig og funksjonell. Baderomsmatten ser ikke bare fantastisk ut, men den er også høyabsorberende og holder seg stødig på plass. Aztec baderomsmatten gir baderommet ditt en varm og fresh feeling. Badematten kan fås i flere ulike farger.
Varenummer:
V800096
Lengde:
90 cm
Bredde:
60 cm
Material(er):
Bomull
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Et baderom med påvirkning fra hele verden? Sjekk! Sealskin Aztec baderomsmatte bringer globale vibber rett inn i ditt eget "casa"
  2. For alle stiler: Aztec baderomsmatte kommer i mange forskjellige farger
  3. Kombiner med flere produkter fra Sealskin for et komplett og pent utseende på badet


Tekniske detaljer

Farge:
Grønn
Materiale:
Bomull
Leverandør:
Sealskin
Serie:
Aztec
Lengde:
90 cm
Bredde:
60 cm

Kvalitetsleverandør

Sealskin eies av det nederlandske selskapet Coram Group, som eier flere selskaper i Europa bl.a. Coram Nordic, Tiger og Geesa. Sealskin representeres av Coram Nordic i Norge som er en av Norges største leverandører av baderoms- og dusjtilbehør.

0 Klikk & hent kr 0,00