Zone Denmark Nova One Tannglass

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Zone

Zone Denmark Nova One Tannglass

Zone

Zone Denmark Nova One Tannglass

Ensfarget tannglass i porselen fra den prisvinnende baderomserien Nova One.Nova One oser av luksus og spa-stemning med sin uimotståelige, lekre soft touch-overflate og et bløtt formspråk.
Varenummer:
330161
Overflate:
Matt
Material(er):
Porselen
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Lekkert design


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Materiale:
Porselen
Leverandør:
Zone
Serie:
Nova One
Overflate:
Matt
Høyde:
10 cm
Diameter:
8 cm
Zone logo

Kvalitetsleverandør

Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Vi har vundet adskillige internationale designpriser – og det er fantastisk. Men vores motivation er designelskere verden over, der deler vores passion for det enkle og positive.

0 Klikk & hent kr 0,00