Zone Denmark Nova Tannglass

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Zone

Zone Denmark Nova Tannglass

Zone

Zone Denmark Nova Tannglass

Tannglass fra Zone Denmark med soft touch overflate. Tannglass fra Nova baderomserie sprer ro og harmoni på badeværelset. Serien skaper en fornemmelse av luksus og spa-stemning med sin uimotståelige, lekre soft touch-overflate med detaljer i stål-look og et bløtt formspråk.
Varenummer:
330123
Overflate:
Matt
Material(er):
Porselen
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Stilig og luksuriøs
  2. Laget i porselen


Tekniske detaljer

Farge:
Dusty Green
Materiale:
Porselen
Leverandør:
Zone
Serie:
Nova
Overflate:
Matt
Høyde:
10 cm
Diameter:
8 cm
Zone logo

Kvalitetsleverandør

Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Vi har vundet adskillige internationale designpriser – og det er fantastisk. Men vores motivation er designelskere verden over, der deler vores passion for det enkle og positive.

0 Klikk & hent kr 0,00