Smedbo OUTLINE Sminkespeil

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Smedbo

Smedbo OUTLINE Sminkespeil

Smedbo

Smedbo OUTLINE Sminkespeil

OUTLINE sminkespeil «PMMA» på svingbar arm i polert krom. Med Dual Light, LED-teknologi og Touchkontroll. Monteres på vegg ved hjelp av lim og skruer. Speilet har en diameter 20 cm, og armen har en lengde på 34 cm.
Varenummer:
FK482E
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Dual Light, LED-teknologi og Touchkontroll
  2. 5 ganger forstørrelse
  3. IP21, TÜV-godkjent


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Messing
Leverandør:
Smedbo
Serie:
OUTLINE
Overflate:
Blank
Form:
Rund
Dybde:
34 cm
Diameter:
20 cm
IP-klasse:
IP21
Smedbo logo

Kvalitetsleverandør

Smedbo er i dag markedsledende i Skandinavia og en viktig aktør i Europa og USA. Suksessen er basert på et langt og omfattende utviklingsarbeid som er gjort for å sikre et høyt kvalitetsnivå, og også på et vern om den klassiske skandinaviske designen som produktene representerer. Med sin store produktkunnskap og sin kvalitetsbevissthet tilhører Smedbo en eksklusiv gruppe produsenter som gir 10 års garanti på nesten alle sine produkter.

0 Klikk & hent kr 0,00