Zone Denmark Bordspeil

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Zone

Zone Denmark Bordspeil

Zone

Zone Denmark Bordspeil

Elegant bordspeil med vippefunksjon. På den ene siden har du et alminnelig speil, på den andre siden får du 3 x forstørrelse – perfekt som makeup-speil. Bordspeilets enkle og slanke design passer inn i enhver innretning.
Varenummer:
330350
Bredde:
15 cm
Høyde:
20,5 cm
Velg farge
Grå Hvit
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Elegant design
  2. Perfekt som sminkespeil


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Metall
Leverandør:
Zone
Overflate:
Blank
Form:
Rektangulær
Bredde:
15 cm
Høyde:
20,5 cm
Dybde:
6 cm
Zone logo

Kvalitetsleverandør

Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Vi har vundet adskillige internationale designpriser – og det er fantastisk. Men vores motivation er designelskere verden over, der deler vores passion for det enkle og positive.

0 Klikk & hent kr 0,00