Zone Denmark Ume Bordspeil

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Zone

Zone Denmark Ume Bordspeil

Zone

Zone Denmark Ume Bordspeil

Elegant bordspeil med sort matt aluminiumsramme som kombinerer stil og funksjonalitet. Med 5x forstørrelse på den ene siden, og vanlig speil på andre siden. Kan enkelt roteres rundt. Kombiner med andre produkter i den populære UME-serien.
Varenummer:
28222
Farge:
Sort
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Dimensjon: H:19,5 x B: 4 x L: 19 cm
  2. Enkelt roterbart på en solid aluminiumsramme. I stilrent sort matt design som perfekt forener form med nytte
  3. Ikke bare et praktisk tillegg til din daglige rutine, men også en estetisk berikelse for rommet. Passer perfekt på ethvert bord, noe som gjør det ideelt for ulike rom og bruksområder
  4. Laget av materialer av topp kvalitet, sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet
  5. Egnet for forskjellige formål, fra sminke og styling til en dekorativ detalj i hjemmet


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Leverandør:
Zone
Serie:
Ume
Zone logo

Kvalitetsleverandør

Zone Denmark tolker trenden i tett dialog med innovative danske designere. Resultatet er funksjonell boligdesign som pirrer nysgjerrigheten og forskjønner livet hver dag. Uttrykket er ærlig og minimalistisk, materialene er attraktive og produktene er innovative. Derfor vinner Zone Denmark jevnlig internasjonale designpriser.

0 Klikk & hent kr 0,00