Zone Denmark Nova One Såpeskål

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Zone

Zone Denmark Nova One Såpeskål

Zone

Zone Denmark Nova One Såpeskål

Såpeskål i porselen med soft touch overflate fra Zone Denmark i serien Nova. Et lekkert tilbehør som skaper en følelse av luksus og spa-stemning på badet. Med sine mange fargealternativer kan en velge den som passer ditt bad best. Kombiner med andre produkter fra Nova serien for et helhetlig og stilig uttrykk på badet.
Varenummer:
330103
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Nova serien sprer ro og harmoni på baderommet, med en følelse av luksus og spa-stemning
  2. Nova passer like fint i resten av boligen som på badet
  3. Mykt formspråk
  4. Mange ulike fargealternativer
  5. Høyde 2,5 cm x Diameter 11 cm


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Porselen
Leverandør:
Zone
Serie:
Nova
Overflate:
Matt
Form:
Rund
Høyde:
2,5 cm
Diameter:
11 cm
Zone logo

Kvalitetsleverandør

Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Vi har vundet adskillige internationale designpriser – og det er fantastisk. Men vores motivation er designelskere verden over, der deler vores passion for det enkle og positive.

0 Klikk & hent kr 0,00