Zone Denmark UME Såpedispenser

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Zone

Zone Denmark UME Såpedispenser

Zone

Zone Denmark UME Såpedispenser

Såpedispenser fra baderomserien UME er utformet med en praktisk tut. Den er et bløtt, blidt og behageligt bekjentskap, og det er designertrioen VE2, som står bak utformningen av de velproporsjonerte elementene i serien.
Varenummer:
330393
Overflate:
Matt
Material(er):
Porselen
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Stilig og praktisk


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Materiale:
Porselen
Leverandør:
Zone
Serie:
Ume
Overflate:
Matt
Høyde:
12,8 cm
Volum:
250 ml
Diameter:
8,3 cm
Zone logo

Kvalitetsleverandør

Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Vi har vundet adskillige internationale designpriser – og det er fantastisk. Men vores motivation er designelskere verden over, der deler vores passion for det enkle og positive.

0 Klikk & hent kr 0,00