Zone Denmark Såpepumpe Nova Shine

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Zone

Zone Denmark Såpepumpe Nova Shine

Zone

Zone Denmark Såpepumpe Nova Shine

Såpedispenser fra Nova Shine i glinsende sort. Nova Shine er skapt av den danske designeren Thomas Dudzinski med fokus på funksjonalitet, design og estetikk.
Varenummer:
330267
Overflate:
Blank
Material(er):
Porselen
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Elegant og stilig


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Materiale:
Porselen
Leverandør:
Zone
Serie:
Nova Shine
Overflate:
Blank
Form:
Rund
Høyde:
11,5 cm
Volum:
250 ml
Diameter:
8 cm
Zone logo

Kvalitetsleverandør

Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Vi har vundet adskillige internationale designpriser – og det er fantastisk. Men vores motivation er designelskere verden over, der deler vores passion for det enkle og positive.

0 Klikk & hent kr 0,00